Kuinka lisään sähköiset lahjakortit verkkosivuilleni?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit linkittää sähköiset lahjakortit verkkosivuillesi.

Ensimmäiset askeleet!

Ennen kuin voit linkittää sähköiset lahjakortit verkkosivullesi, sinun täytyy ottaa sähköiset lahjakortit käyttöön. Jos et ole vielä tehnyt tätä, katso tämä ohje nähdäksesi miten se tehdään.

Kun otat käyttöön sähköiset lahjakortit, nettiajanvaraussivullesi tulee automaattisesti linkki joka vie sähköisten lahjakorttien ostosivulle.

Jos haluat lisätä tämän linkin erikseen verkkosivuillesi, tee näin:

Mene Hallinta> Asetukset > Online > Lahjakorttien myynti

Kohdasta Sähköisten lahjakorttien url klikkaa Kopioi painiketta kopioidaksesi linkki.

Voit lisätä linkin esim. painikkeen taakse verkkosivuillesi, jolloin linkki vie asiakkaan suoraan lahjakorttien myyntiin.