Miten voin vaihtaa sähköiseen lahjakorttiin ilmoitetun väärän sähköpostin?

Tämä artikkeli kertoo, kuinka voit löytää verkosta ostetun lahjakortin johon asiakas ilmoitti väärän sähköpostiosoitteen.

Jos asiakas ostaa lahjakortin verkosta, häntä pyydetään antamaan etu- ja sukunimi. Jos he ovat syöttäneet väärän sähköpostin ostotilanteessa, voi lahjakortin silti löytää heidän nimellään ja tätä kautta vaihtaa sähköposti oikeaan. Lahjakortin voi lähettää uudelleen oikeaan sähköpostiin kun sähköpostiosoite on muutettu.

Aloittaaksesi, mene Hallinta > Lahjakortit ja käytä näytön yläreunassa olevaa Nimi-hakukenttää apuna. Voit myös käyttää muita suodattimia apuna löytääksesi oikean lahjakortin/ostotapahtuman.

Kun olet löytänyt oikean lahjakortin, kaksoisklikkaa sitä.

Voit sitten määrittää lahjakortin uudelleen klikkaamalla Asiakas-kohdassa olevaa suurennuslasia. Valitse oikea asiakas ja klikkaa sitten Tallenna.

Tämä muutos tulee näkyviin lahjakortin tapahtumahistoriaan

Lähetä lahjakortti uudelleen sähköpostitse

Voit lähettää uudelleen tämän lahjakortin sähköpostilla klikkaamalla Lähetä lahjakortti sähköpostitse