Kuinka varaan ajan asiakkaalle jolla on sarjahoito?

Tämä artikkeli kertoo kuinka asiakas voi käyttää jäljellä olevat kerrat hänen sarjahoidostaan.

Sarjahoidon ajanvaraus

Kun varaat aikaa asiakkaalle jolla on käyntejä jäljellä Sarjahoidosta, saat näkyviin ilmoituksen jossa kysytään Haluatko valita palvelun asiakkaan sarjahoidosta?

Jos klikkaat Kyllä, näet listan asiakkaan aktiivisista sarjahoidoista ja määrän kuinka monta käyntiä sarjahoidosta on käyttämättä.

Varataksesi aika, yksinkertaisesti klikkaa sarjahoidon nimeä. Käyntikerta lisätään ajanvaraukseen hinnalla 0.00

Ajanvarauksen tekeminen Sarjahoidosta jossa on useita Palveluja

Jos asiakas on ostanut Sarjahoidon jossa on useita palveluja, näet sarjahoidon nimen näytöllä.

Klikkaa sarjahoidon nimeä ja näet listan jäljellä olevista käyntikerroista jokaista palvelua kohden. Käyntikerta näkyy palvelun nimen alla.

Klikkaa palvelua josta haluat varata ajan asiakkaalle. Käyntikerta lisätään ajanvaraukseen hinnalla 0.00

Maksun suorittaminen Ajanvarauksesta

Kun ajanvaraus on valmis, klikkaa kalenterista ajanvarausta ja sitten Maksa painiketta.

Loppusummaksi pitäisi tulla 0.00 jos asiakas ei käyttänyt muita palveluja jotka eivät kuuluneet sarjahoitoon tai ostanut tuotteita.

Lisätietoa kuinka viimeistellä ajanvarauksen myynti, klikkaa tästä.