Voiko asiakas käyttää sarjahoito käyntikertoja useassa liikkeessä?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit sallia sarjahoito käyntikertojen varaamisen useassa liikkeessä, jos sinulla on useita liikkeitä Phorestissa.

Sarjahoito käyntikertoja voi käyttää liikkeissä mistä sarjahoitoa ei ostettu edellyttäen, että olet ottanut tietyn asetuksen käyttöön ja sinulla on useita liikkeitä Phorestissa. Näin voit tarkistaa onko asetus käytössä:

Mene Hallinta > Ketjun hakemisto > Sarjahoidot, sitten kaksois klikkaa haluamaasi sarjahoitoa.

Etkö näe kaikkia Sarjahoitoja?

Jos et näe koko listaa sarjahoidoista Ketjun hakemistossa, klikkaa Also Show Courses Created in Branches (näytä myös sarjahoidot jotka on luotu ketjun liikkeissä)  valintaruutua. mceclip0.png

Tarkista onko This course can be used in other branches (sarjahoitoa voidaan käyttää muissa liikkeissä) valintaruutu valittu. Jos tämä asetus on käytössä kaikki sarjahoidot jotka on myyty asetuksen ollessa käytössä voidaan käyttää muissa liikkeissä. Tämä asetus on päällä oletus asetuksena kun luot uutta sarjahoitoa.

Huomio: Tämä asetus ei toimi takautuvasti eli jos asetus on poistetaan käytöstä ja sarjahoitoja myydään ja sitten asetus otetaan käyttöön niin myytyjä sarjahoitoja käyntejä ei pysty varaamaan muista liikkeistä koska osto hetkelle asetus oli pois käytöstä.