Voiko asiakas käyttää sarjahoidon käyntikertoja muissa toimipisteissä?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit sallia sarjahoitojen käyntikertojen käytön muissa toimipisteissä, jos sinulla on useita toimipisteitä Phorestissa.

Sarjahoitojen käyntikerrat voidaan käyttää muissa toimipisteissä, joissa niitä ei myyty, edellyttäen, että olet ottanut tietyn asetuksen käyttöön ja sinulla on useita toimipisteitä Phorestissa.

Tarkista tämä asetus menemällä Hallinta > Ketjun hakemisto > Sarjahoidot, sitten klikkaa haluamaasi sarjahoitoa.

Etkö näe kaikkia sarjahoitoja?

Jos et näe koko listaa sarjahoidoista Ketjun hakemistossa, klikkaa Näytä toimipisteissä luodut sarjahoidot -valintaruutua. Ketjun hakemisto Sarjahoidot.png

Tarkista onko Sallitaanko asiakkaiden lunastaa sarjahoidot muissa toimipisteissä? -valintaruutu valittu. Jos tämä asetus on käytössä, kaikki sarjahoidot jotka on myyty asetuksen ollessa käytössä voidaan käyttää muissa liikkeissä. Tämä asetus on oletuksena käytössä kun luot uutta sarjahoitoa.

Sarjahoito Muut toimipisteet.png

Huomio: Tämän asetuksen muuttaminen ei päivitä takautuvasti jo myytyjä sarjahoitoa. Jos asetus on poistettu käytöstä, sarjahoito myydään ja asetus otetaan uudelleen käyttöön; sarjahoidot, jotka on myyty, kun asetus oli poistettu käytöstä, eivät ole edelleenkään lunastettavissa muissa toimipisteissä (ja päinvastoin).