Kuinka lisään manuaalisesti asiakas sarjahoidon jota ei myyty Phorestissa?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit lisätä manuaalisesti asiakas sarjahoidon jota ei myyty Phorestissa. Tämä on yleensä tarpeellinen jos olet äskettäin vaihtanut Phorestiin toisesta järjestelmästä.

Ensimmäiset Askeleet!

Ennen kuin voit manuaalisesti lisätä asiakkaan sarjahoitoon, sinun täytyy olla luonut sarjahoitoja Phorest järjestelmässä. Jos et ole vielä tehnyt sitä, klikkaa tästä ohjeeseen.

Aloittaaksesi, mene Hallinta > Sarjahoidot > Asiakkaiden sarjahoidot ja sitten klikkaa + Lisää

Seuraavalla näytöllä lisää asiakkaan nimi (käytä Valitse näppäintä etsiäksesi asiakas listasta), valitse oikea sarjahoito ja lisää ostopäivä sekä viimeinen voimassaolopäivä

Voit myös kirjoittaa Huomautuksen sarjahoidon tietoihin.

Klikkaa Tallenna kun olet valmis.

Tarvitseeko sinun muokata jäljellä olevia kertoja?

Jos lisäät manuaalisesti sarjahoitoa josta on jo käytetty kertoja, yksinkertaisesti kaksois klikkaa kohdasta Kertoja jäljellä olevaa numeroa muokataksesi sitä, lopuksi klikkaa Tallenna.