Kuinka poistan/arkistoin sarjahoidon?

Tämä artikkeli kertoo, kuinka sarjahoito arkistoidaan, jotta sitä ei enää voi myydä.

Sarjahoidon arkistoiminen

Voit arkistoida sarjahoidon siirtymällä kohtaan Hallinta > Sarjahoidot.

Valitse poistettavan sarjahoidon vieressä oleva valintaruutu ja poista se napsauttamalla Arkistoi-painiketta.

Sarjahoidon palauttaminen

Palauttaaksesi sarjahoidon, valitse Vain arkistoidut -valintaruutu.

Valitse sitten sarjahoidon vieressä oleva valintaruutu ja paina Palauta.

Asiakkaat, joilla on jäljellä sarjahoitokäyntejä

Et voi enää myydä sarjahoitoa. Kaikki asiakkaat, jotka ovat aiemmin ostaneet sarjahoidon, voivat kuitenkin edelleen lunastaa jäljellä olevat käyntinsä, vaikka sarjahoito on arkistoitu, mikäli heidän sarjahoitonsa ei ole vielä vanhentunut.