Miten luon ilmaisen Lahjakortin asiakkaalle?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit luoda ilmaisen Lahjakortin asiakkaalle.

Seuraavat ohjeet kertovat miten voit luoda ilmaisen Lahjakortin Phorest järjestelmän kautta. Tyypillisesti tämä tapahtuu silloin kun annetaan ilmainen lahjakortti hyväntekeväisyyteen tai korvaus tyytymättömälle asiakkaalle. Tästä myynnistä ei laskuteta veroa. Mistään "ilmaisesta" Lahjakortista/Etukupongista ei lasketa veroa raportoinnissa.

Myy Lahjakortti/Etuseteli tavalliseen tapaan.

Kun olet lisännyt Lahjakortin Osto näytölle, klikkaa + painiketta Ale kohdasta ja laita aseta 100% alennus.

Klikkaa Maksa, sitten klikkaa uudelleen Maksa viimeistelläksesi ostotapahtuma. Lahjakortti on nyt aktiivinen ja sen arvo on sen alkuperäinen hinta ennen alennusta.

Jos haluat manuaalisesti lisätä Lahjakortin joka myytiin toisen ohjelmiston kautta ja sen ei pitäisi vaikuttaa Phorest myynti raporttiin, katso tämä ohje.