Mikä on Oma suorite (Phorest Go)?

Tämä artikkeli antaa sinulle yleiskatsauksen Phorest Go -sovelluksen Oma suorite -ominaisuudesta.

Oma suorite on Phorest Go -sovelluksen mobiiliominaisuus, jonka avulla henkilöstön jäsenet voivat tarkastella ja verrata keskeisiä suoritusarvojaan (esim. palvelu- ja tuotemyynti, asiakaskäynnit, uudelleenvarausprosentti, jne.) voidakseen kasvaa roolissaan tai saavuttaakseen henkilökohtaisia tai tiimitavoitteita.

Opi lisää Phorest Akatemiassa

Klikkaa tästä aloittaaksesi Oma suorite -kurssin Phorest Akatemiassa, tai mene Phorest-järjestelmässä kohtaan Hallinta > Koulutus aloittaaksesi.

Usein kysytyt kysymykset

Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon usein kysytyistä Omaa suoritetta koskevista kysymyksistä.