Kuinka otan käyttöön/pois käytöstä Oma Suorite-ominaisuuden Phorest Go:sta?

Tämä artikkeli näyttää sinulle, kuinka laitat päälle/pois päältä Phorest Go:n Oma suorite-sovelluksen.

Phorestin Tietokoneversiossa, mene Hallinta > Asetukset > Phorest Go, vaihda sitten Oma suorite Päälle-asetusta tilanteen mukaisesti ja klikkaa Tallenna.

Cloud settings FI.png

Seuraavat askelet!

Laitettuasi tämän ominaisuuden päälle sinun täytyy myös päivittää henkilöstön jäsenen Käyttöoikeustasoa antaaksesi heille oikeudet. Klikkaa tästä saadaksesi oppaan tämän tekemisestä.