Miten poistan henkilöstön jäseneltä pääsyn Phorest Go palveluun?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit estää henkilöstön jäseneltä pääsyn Phorest Go mobiili sovellukseen (mobiililaite) jos heillä on aikaisemmin ollut pääsy.

Mene Hallinta > Henkilöstö ja klikkaa haluamasi henkilöstön jäsenen nimeä, jolloin heidän Työntekijä Profiili aukeaa.

Kun olet heidän työntekijä profiilissa, on kaksi vaihtoehtoa kuinka voit estää henkilöstön jäseneltä pääsyn Phorest Go mobiili palveluun.

Vaihtoehto 1 - Poista henkilöstön jäsenen Sähköpostiosoite.

Poista olemassa oleva sähköpostiosoite kohdasta Sähköposti ja klikkaa Tallenna. Tämä estää henkilöstön jäsenen pääsyn kokonaan Phorest Go palvelusta.

Vaihtoehto 2 - Vaihda henkilöstön jäsenen Salasana

Työntekijä profiili sivun alhaalla on Salasana kenttä. Kirjoita tähän kenttään salasana jota henkilöstön jäsen ei tiedä (sinun ei tarvitse muistaa salasanaa myöskään), sitten klikkaa Tallenna. Nyt henkilöstön jäsentä pyydetään kirjautumaan uudelleen Phorest Go sovellukseen ja eivätkä he pääse kirjautumaan koska salasana on muutettu.

Nämä molemmat vaihtoehdot estävät henkilöstön jäsenen pääsyn vain Phorest Go palveluun. Jos haluat tietää miten estää henkilöstön jäsen koko ohjelmistosta (Pöytäkone versio ja Phorest Go) klikkaa tästä ohjeeseen.