Kuinka syötän henkilöstön palkanlaskentatiedot (henkilöstön tuntimaksu ja vakiotyötunnit) peruspalkan laskemiseksi?

Valitse Johtaja > Henkilökunnan jäsenet ja valitse haluamasi työntekijä napsauttamalla heidän nimeään.

Valitse Yleiset- välilehden vasemmalla puolella olevasta valikosta Asetukset ja valitse Näytä lisäasetukset .

Kun napsautat Lisäasetukset-vaihtoehtoa, voit syöttää tunteja päivässä (tämän ei tarvitse olla tarkka, keskimääräinen kokonaismäärä riittää) ja henkilökunnan jäsenen tuntikohtaisen hinnan. Näitä tietoja käytetään henkilöstön peruspalkkaraportin laskemiseen.