Tässä raportissa tarkastellaan ajanvarauksia, jotka henkilöstön jäsenet ovat poistaneet Ajanvaraus kalenterista. Raporttiin ei lasketa mukaan peruutettuja ajanvarauksia.

Poistetut ajanvaraukset on ryhmitetty henkilöstön jäsenten (kirjautunut sovellukseen), joka poistanut ajanvarauksen mukaan. Henkilöstön nimi näkyy jokaisen ryhmän yläosassa kohdassa Työntekijä.

Pääset tarkastelemaan raporttia menemällä Hallinta > Raportit > Katso kaikki raportit

Sitten valitse Henkilöstö > Poistetut ajanvaraukset

Raportissa näkyy ajanvarauksen päivämäärä, asiakkaan nimi, palvelun nimi ja päivämäärä, jolloin ajanvaraus on poistettu.

Huomio: Jos haluat palauttaa poistetun ajanvarauksen, sinun on manuaalisesti varattava se uudelleen Ajanvaraus kalenteriin.

Jos haluat tarkastella raporttia perutuista ajanvarauksista, klikkaa tästä ohjeeseen.