Kuinka voin mitätöidä myynnin / tapahtuman?

Jos haluat lisätietoja tällaisista alueista Phorest-järjestelmässäsi, ilmoittaudu Phorest-akatemian myynti- ja hyvityskurssillesi - verkko-, on-demand- ja on-the-go-oppiminen kiireisille salonki-ammattilaisille.

Valitse Manager- myynti

Kaksoisnapsauta myyntiä, jonka haluat mitätöidä, ja napsauta sitten Void näytön alareunassa. Kirjoita kehotuksen jälkeen syy, jonka haluat peruuttaa, ja napsauta OK

Näet alla, että Voideltu myynti on muuttunut harmaaksi

Jos klikkaat huokoiset myyntiin, syy Void ilmestyy teille selvästi