Kuinka lähetän asiakkaalle kuitin uudelleen sähköpostilla?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit tarvittaessa lähettää asiakkaalle kuitin heidän maksutapahtumastaan sähköpostilla.

Mene Hallinta > Kassa

Sitten etsi asiakas kuka pyysi kuittia, käytä Päivämäärää ja nimi suodatinta näytön ylhäältä. Kun löydät haluamasi myyntitapahtuman, klikkaa sitä ja paina Kuitti painiketta näytön alhaalta.

Seuraavaksi klikkaa Email kohtaa lähettääksesi kuitin asiakkaalle sähköpostilla.

Jos asiakkaan tiedoista ei löydy heidän sähköpostiaan, sinua pyydetään tässä vaiheessa syöttämään asiakkaan sähköpostiosoite. Lähetä sähköposti kuitti klikkaamalla OK.

Huomio: Et voi lähettää sähköpostilla kuittia asiakkaille jotka asioivat ilman ajanvarausta - Walk In  koska et kerää tietoja käynneistä ilman ajanvarausta. Tässä tapauksessa voit tulostaa asiakkaalle kuitin uudelleen.

Ohjeet miten tulostaa asiakkaalle kuitti, klikkaa tästä.