Kuinka määritän, mihin palveluihin/hoitoihin työntekijän voi varata?

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten määrität mihin palveluihin työntekijän voi varata.

Valitse Hallinta > Henkilöstö, ja napsauta työntekijän nimeä avataksesi heidän työntekijäprofiilinsa. Napsauta ylhäällä olevaa Palvelut-painiketta, määritä tarvittavat palvelut, ja napsauta lopuksi Tallenna.

Qualifications FI 1.png

Jos haluamaasi palvelukategoria ei näy sivupalkissa, napsauta +Lisää Kategoria lisätäksesi haluamasi luokan.

Qualifications FI 2.png