Kuinka lisään henkilöstön kuvauksen Brändättyyn sovellukseen?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit lisätä kuvauksen henkilöstön jäsenelle joka näkyy, kun asiakkaat tekevät ajanvarausta Salongin Brändätyssä sovelluksessa.

Vaiheittainen opas

Lisää kuvaus henkilökunnalle, menemällä Hallinta > Henkilöstö klikkaamalla haluamasi henkilöstön nimeä avataksesi heidän henkilöstöprofiili. Sitten valitse Online profiili, lisää sitten henkilöstön jäsenen profiilin kuvaus ja klikkaa lopuksi Tallenna.