Miten lisää uuden Asiakas Lähteen?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit luoda uuden Lähteen josta asiakkaat tulevat salonkiisi.

Mene Hallinta > Kategoriat > Lähteet

Valitse Lähteet tarkastellaksesi listaa.

Täällä näet listan olemassa olevista asiakas Lähteistä. Voit muokata olemassa olevaa Lähdettä klikkaamalla sen nimeä tai voit luoda uuden klikkaamalla Lisää.

Lisää tai muokkaa Lähteen nimeä ja lopuksi klikkaa Tallenna.

Seuraava Vaihe!

Haluat ehkä jossain vaiheessa suorittaa raportin lisätietoja asiakkaiden lähteistä. Klikkaa tästä päästäksesi oppaaseen joka kertoo siitä.