Palvelukategorian lisääminen

Uusi palvelukategorioita voit luoda täällä: Hallinta > Kategoriat > Palvelukategoriat

Paina Lisää

Lisää kategorialle nimi.

Voit myös vaihtaa palvelukategorian värin.

Palvelukategorian väri on se väri millä myös ajanvaraukset näkyvät kalenterissa.

Valitse palvelulle vielä jokin online-kategoria.

Jos kyseessä on hiuspalvelut, niin voit valita minkä tahansa online-kategorian listan Hair osiosta.

Jos kyseessä on esimerkiksi kosmetologipalvelut, niin voit valita minkä tahansa kategorian listan Beauty osiosta.

Voit halutessasi yhdistää kategorian vielä huoneeseen ja/tai laitteeseen, jolloin kaikki kategorian palvelut varaavat automaattisesti yhdistetyn huoneen ja/tai laitteen.

Muista lopuksi painaa Tallenna

Palveluita uuteen kategoriaan pääset lisäämään täälläHallinta > Palvelut