Kuinka asetan erikoistarjouksen?

Mene Hallintaan, sitten Erikoistarjoukset.

Tässä näet listan kaikista tekemistäsi erikoistarjouksista. Luodaksesi uuden, klikkaa Lisää painiketta ruudun alareunassa.

Valitse palvelu erikoistarjoukseen, lisää hinta ja paina OK.

Täytä vielä erikoistarjouksen tiedot:

1. Kirjoita tarjoukselle nimi (1),
  2. valitse Palvelukategoria, jonka alla haluat tarjouksen näkyvän (sen lisäksi erikoistarjous näkyy nettiajanvarauksen Erikoistarjoukset kategoriassa) (2),
  3. lisää kokonaishinta (3),
  4. valitse aikaväli jolloin tarjous on voimassa (erikoistarjouksella ei ole pakko olla päättymispäivää) (4), päivämäärien lisäksi voit rajata myös kellonajat alla olevan kuvan mukaan
  5. kuinka monen työntekijän haluat voivan tehdä tätä palvelua samaan aikaan (5)
  6. ja kuinka monta erikoistarjousta haluat tarjota saman päivän aikana (6).
  7. Jos haluat lisätä enemmän palveluita tarjoukseen klikkaa alareunasta Lisää palvelu (7).
  8. Paina lopuksi Tallenna (8).

Tähän kohtaan voit laittaa ne työntekijät, joille et halua että erikoistarjousta voi varata: