Kuinka siirrän lahjakortin asiakkaalta toiselle?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit vaihtaa lahjakortin nimen yhdestä asiakkaasta toiseen. Tämä toimii myös asiakkaille, jotka eivät antaneet yhteystietojaan ostotilanteessa (Walk-in).

Mene Hallinta > Lahjakortit, ja käytä sitten käytä näytön yläreunan hakukenttiä löytääksesi lahjakortin, johon haluat tehdä muutoksia. Kun olet löytänyt oikean lahjakortin, kaksoisklikkaa sitä muokataksesi sitä.

Jos haluat siirtää tämän lahjakortin toiselle asiakkaalle, klikkaa asiakkaan nimen vieressä olevaa Suurennuslasi-kuvaketta etsiäksesi uuden asiakkaan, tai klikkaa X-painiketta ja kirjoita sitten asiakkaan nimi Asiakas-kenttään.

Kun olet löytänyt asiakkaan, kaksoisklikkaa hänen nimeä ja klikkaa lopuksi Tallenna

Lahjakortti on nyt määritetty uudelle asiakkaalle ja hän voi käyttää sitä jatkossa.

Muutos kirjataan myös lahjakortin historiaan:

Seuraavat vaiheet!

Seuraavaksi saatat haluta lähettää lahjakortin asiakkaalle sähköpostilla. Klikkaa tästä ohjeeseen.