Kuinka myyn Sarjahoidon/Paketin asiakkaalle?

Tämä artikkeli kertoo kuinka myydä sarjahoito tai paketti Phorestissa.

Ensimmäiset Askeleet!

Ennen kuin voit myydä sarjahoitoja/paketteja, sinun täytyy luoda sarjahoitoja/paketteja Phorest järjestelmässäsi. Jos et ole tehnyt tätä vielä, klikkaa tästä ohjeeseen.

Mene Osto sivulle ja lisää asiakkaan tiedot näytön ylhäällä oleviin kenttiin. Sitten klikkaa henkilöstön jäsenen nimeä kuka myy sarjahoitoa/pakettia.

Klikkaa Sarjahoidot ja sitten valitse haluamasi paketti jonka haluat myydä.

Kun sarjahoito on lisätty ostotapahtumaan, klikkaa Maksa viimeistelläksesi myynti.

Tämä sarjahoito/paketti on nyt lisätty asiakkaan Asiakaskorttiin ja seuraavan kerran kun varaat heille ajanvarausta saat ilmoituksen jossa kysytään jos haluat valita palvelun heidän sarjahoito paketista.

Seuraavat vaiheet!

Jos haluat oppia lisää sarjahoitojen ajanvarausten aloittamisesta ja päättämisestä, klikkaa tästä.