Kuinka käsittelen verkkokauppatilauksen?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit käsitellä verkkokauppatilauksen Phorestissa.

Mene Hallinta > Verkkokauppa > Tilaukset.

Tilaukset-välilehti näyttää kuinka monta tilausta on tehty verkossa. Tässä näytössä näkyy luettelo kaikista tilauksista ja niiden tiedoista, kuten tilausnumero, asiakas, tilausten määrä, ostopäivä ja tila. Riippuen siitä, kuinka monta tilausta luettelossa on, voit etsiä mitä tahansa näistä tuotteista hakupalkin avulla.

Klikkaa Tilausnumeroa.

Seuraavassa näytössä näkyy vastaanotetun tilauksen päivämäärä, tilauksen tila, tilaustiedot, maksu, asiakastiedot ja yhteystiedot.

Kun tilaus on pakattu ja valmis lähetettäväksi asiakkaalle, tilaus voidaan merkitä valmiiksi. Klikkaa pudotusvalikkoa vaihtaaksesi tilauksen tilaksi Valmis.

Paina Tallenna muuttaaksesi tilauksen tilaa.

Tila on nyt muuttunut Tilaukset-näytössä.

Liike on käsitellyt tilauksen ja sen pitäisi olla valmis lähetettäväksi asiakkaalle haluamaasi kuljetuspalvelua käyttäen.

Haluatko tulostaa tilaustarran?

Jos haluat tulostaa tarran tilauksellesi, paina ja vedä hiiren osoitin Asiakkaan tiedot -tekstin päälle korostaaksesi sen, paina Ctrl+C (Windows)/Cmd+C (Mac) kopioidaksesi tekstin ja liitä se sitten tekstinkäsittelyohjelma (esim. Microsoft Word) ja tulosta se sieltä.