Miten käsittelen online-tilauksen?

Tämä artikkeli kertoo sinulle kuinka hoitaa online-tilaus Phorestissa

Mene 'Hallinta' -> 'Verkkokauppa' -> 'Tilaukset'

Tilaukset -välilehti näyttää, kuinka monta tilausta on tehty verkossa. Tässä näkymässä on luettelo kaikista tilauksista. Tilaukset voidaan järjestää tilauksen numeron, asiakkaiden, tilauksen arvon, ostopäivän ja tilan mukaan.

Klikkaa haluamasi tilauksen Tilausnumeroa niin näet vastaanotetun tilauksen päivämäärän, tilauksen tilan, tilaustiedot, maksun, asiakkaan tiedot ja yhteystiedot.

Kun tilaus on pakattu ja valmis lähetettäväksi asiakkaalle, tilauksen voi merkitä valmiiksi. Klikkaa 'Odottaa' ja valitse 'Valmis'.

Muista painaa 'Tallenna'.

Nyt tila on muuttunut Tilaukset -välilehdellä valmiiksi.