Miten lisään tai muokkaan maksutapoja?

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit lisätä/muokata salonkisi käyttämiä maksutapoja.

Napsauta Hallinta > Asetukset

Kun olet asetuksissa, napsauta Talous, sitten Maksutavat ja valitse Lisää uusi.Payments_FI_2.png

Kun Normaali-kohtaan on valittu Kyllä, järjestelmä tietää, että vastaanotat maksut suoraan etkä kolmannen osapuolen, kuten esim. Grouponin, kautta. Tallenna muutokset napsauttamalla Tallenna.

Uusi Maksutapasi on nyt lisätty ja se tulee näkyviin Kassanäkymään maksutapoihin.

Huom: Jos et näe maksutapaasi kassanäkymässä sen jälkeen kun olet lisännyt sen, sinun on käynnistettävä Phorest uudelleen.

Voit aloittaa uuden maksutavan käytön ostosten tekemiseen ja ajanvarausten maksamiseen, kun näet maksutavan tässä luettelossa. Uusi maksutapa näkyy myös luomissasi taloudellisissa raporteissa.