Miten lisään tai muokkaan maksutapoja?

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit lisätä/muokata salonkisi käyttämiä maksutapoja.

Napsauta Hallinta > Asetukset

Kun olet asetuksissa, napsauta Maksutavat ja valitse Lisää uusi.Payments_FI_2.png

Kun Normaalivaihtoehdoksi on asetettu Kyllä, järjestelmä tietää, että vastaanotat maksut suoraan etkä kolmannen osapuolen, kuten Grouponin, kautta. Tallenna muutokset napsauttamalla Tallenna.

Uusi Maksutapasi on nyt lisätty ja se tulee näkyviin Ostonäytölle kun maksat asiakkaiden kautta.

Huom: Jos et näe maksutapaasi ostonäytössä sen jälkeen kun olet lisännyt sen, sinun on käynnistettävä Phorest uudelleen.

Voit aloittaa uuden maksutavan käytön ostosten tekemiseen ja ajanvarausten maksamiseen, kun näet maksutavan tässä luettelossa. Uusi maksutapa näkyy myös luomissasi taloudellisissa raporteissa.