Mitä eroa on Asiakas muistiinpanoissa ja Ajanvarauksen muistiinpanoissa?

Tämä artikkeli kertoo Asiakas muistiinpanojen, Ajanvarauksen muistiinpanojen ja Aikaisempien ajanvarausten muistiinpanojen eron.

Asiakas muistiinpanot

Asiakas muistiinpanot osio on yleisiä muistiinpanoja tietystä asiakkaasta ja niiden ei tarvitse edes välttämättä liittyä ajanvaraukseen. Tänne voi kirjoittaa henkilökohtaisia muistiinpanoja esimerkiksi, asiakkaan kahvi toiveista, harrastuksista tai asioista joista asiakas tykkää keskustella yms. Tätä osiota voi käyttää apuna luomaan asiakkaalle henkilökohtainen asiakaskokemus.

Voit tarkastella muistiinpanoja kaksois klikkaamalla olemassa olevaa ajanvarausta.

Voit myös tarkastella muistiinpanoja Asiakaskortista menemällä Asiakkaat > Kaksois klikkaa haluamaasi asiakasta > Muistiinpanot

Ajanvarauksen muistiinpanot ja Aikaisempien ajanvarausten muistiinpanot

Näitä muistiinpano osioita tulisi käyttää lisätäkseen kommentteja tiettyihin ajanvarauksiin. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi, osoittaakseen asiakkaan erityistoiveita, ajanvarauksessa käytettyjä tiettyjä värituotteita, ajanvaraus peruutuksen syitä jne.

Ne voidaan lisätä kohtaan Ajanvarauksen muistiinpanot ja kaikki aikaisempien ajanvarausten muistiinpanot siirtyvät automaattisesti kohtaan Aikaisempien ajanvarausten muistiinpanot. Päivämäärä ilmoittaa milloin ajanvaraus oli.

Aikaisempien ajanvarausten muistiinpanot osio näyttää viimeisen neljän (4) käyntikerran muistiinpanot.

Voit tarkastella näitä muistiinpanoja myös Asiakaskortissa kohdassa Palveluhistoria > Muistiinpanot. Voit myös kaksois klikata muistiinpano osiota laajentaaksesi sitä.