Kuinka voin tarkastella ja muokata ostetun sarjahoidon historiaa?

Tämä artikkeli kertoo, kuinka voit tarkastella sarjahoidon tietoja tai muuttaa asiakkaalla jäljellä olevien käyntikertojen määrää.

Asiakas sarjahoidot välilehti näyttää luettelon kaikista asiakkaista, jotka ovat ostaneet sarjahoidon salonissasi. Täällä voit muokata kuinka monta käyntikertaa heillä on jäljellä ja tarkastella heidän sarjahoidon käynti historiaa. Sarjahoitoja voidaan myös arkistoida täällä.

Vaiheittainen opas

Valitse Hallinta > Sarjahoidot > Asiakkaiden sarjahoidot

Asiakkaat luetellaan ostopäivämäärän mukaan, mutta voit suodattaa yläreunassa asiakkaan etunimen ja käytettyjen sarjahoitojen mukaan.

Klikkaa asiakkaan sarjahoitoa jota haluat muokata ja sitten valitse Muokkaa

Voit muuttaa jäljellä olevien käyntikertojen määrää manuaalisesti kaksois klikkaamalla Kertoja jäljellä kohdassa olevaa lukua. Tämä tuo esiin ponnahdusikkunan johon voit syöttää haluamasi luvun. Klikkaa sitten OK ja sen jälkeen Tallenna

Voit tarkastella historiaa klikkaamalla ruudun yläosassa olevaa Historia välilehteä, joka näyttää historian sarjahoidon käytetyistä käyntikerroista ja muutoksista. Kun olet valmis, klikkaa lopuksi Tallenna