Kuinka voin luoda toistuvan ajanvarauksen?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit luoda toistuvan ajanvarauksen asiakkaalle.

Huomio: Tällähetkellä ei ole mahdollista luoda toistuvaa ajanvarausta Phorest Go:ssa (mobiili).

Luo ensin tapaaminen normaalisti.

Klikkaa Lisää ja sitten Toista

Valitse Toista kohdasta joko viikoittain tai kuukausittain tarpeen mukaan. Voit valita esimerkiksi 8 viikon tai 3 kuukauden välein.

On tarpeellista valita toistuvalle ajanvaraukselle lopetus päivämäärä. Määritä lopetus päivämäärä Toisto päättyy kenttään.

Kun olet valmis klikkaa OK tallentaaksesi.

Kun haluat poistaa toistuvan ajanvarauksen, klikkaa ajanvarausta kerran ajanvarauskalenteri näytössä, klikkaa Poista ja sitten valitse joko Peruuta tai Poista. Sinulle annetaan mahdollisuus joko poistaa yksi tai kaikki ajanvaraukset.