Kuinka muutan ajanvaraus / palvelukategorian väriä?

Tämä artikkeli kertoo, kuinka voit muokata palvelukategorian väriä Phorestissa.

Phorestin avulla voit mukauttaa kullekin palvelukategorialle oman värin. Tämä on hyödyllistä, sillä sen avulla voit tunnistaa ajanvarauksen kategorian yksinkertaisesti katsomalla ajanvaraus näyttöä.

Voit käyttää palvelua luokat sinun täytyy mennä Hallinta > Kategoriat > Palvelukategoriat

Tässä osiossa näkyvät kaikki aktiiviset palvelukategoriasi ja niiden värit.

Muokkaa kategorian väriä klikkaamalla haluamaasi kategoriaa. Sitten klikkaa Väri ja määritä kategorialle uusi väri.

Huomio: Kaikki kategoriaan määritetyt palvelut saavat palvekategorialle määritetyn värin.

Ajanvarauksien värit vaihtavat myös automaattisesti väriä riippuen niiden tilasta. Jos haluat oppia lisää automaattisista ajanvarauksien väreistä , klikkaa tästä ohjeeseen.