Kuinka tehdä/siirtää ajanvaraus aukioloaikojen ulkopuolelle? (Haluttu aika ei näy ajanvarausnäkymässä)

On kolme tapaa tehdä tämä:

Vaihtoehto 1

Kun teet ajanvarausta voit klikata kaksi kertaa mistä tahansa kohdasta ajanvarausnäkymässä. Sen jälkeen voit muuttaa ajanvarauksen kelloaikaa klikkaamalla palvelun vieressä olevaa aika kohtaa ja muuttamalla siihen uuden alkamisajan.

Vaihtoehto 2

Ota kiinni tehdystä ajanvarauksesta ja vie se näytön alareunaan, kunnes siitä näkyy enää vain osa. Sen jälkeen päästä irti ja sinulta kysytäänettä haluatko siirtää ajanvarauksen. Jos valitset Kyllä, ajanvaraus siirtyy aukioloaikojen ulkopuolelle ja ajanvarausnäkymä näyttää myös myöhempiä, työ- ja aukioloaikojen ulkopuolelle jääviä aikoja.

Vaihtoehto 3

Vielä kolmas vaihtoehto on muuttaa järjestelmässä olevia liikkeen aukioloaikoja myöhempään kuin normaalisti.

1. Avaa Hallinta
  2. Valitse Liikkeenjohto
  3. Paina Aukioloajat ja lisää myöhemmät sulkemisajat. Jos työajat kuitenkin pysyvät samana niin ajanvarausnäkymässä työaikojen ulkopuoliset ajat näkyvät vain tumman harmaana ja voit halutessasi tehdä ajanvarauksia näille ajoille.