Kuinka lisään manuaalisesti asiakkaan Lahjakortin joka ostettiin Phorestin ulkopuolella?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit manuaalisesti lisätä asiakkaan Lahjakortin joka ostettiin toisessa järjestelmässä Phorest järjestelmään.

Jos asiakas tulee ja maksaa lahjakortilla jota ei löydy järjestelmästä (todennäköisesti koska se myytiin edellisessä järjestelmässä tai ennen kuin aloitit Phorestin käytön), voit lisätä lahjakortin järjestelmään manuaalisesti.

Mene Hallinta > Lahjakortit ja sitten klikkaa Lisää painiketta.

Syötä lahjakortin Sarjanumero, sitten yhdistä lahjakortti Asiakkaalle kirjoittamalla heidän nimensä kenttään tai hakemalla heitä asiakaslistasta klikkaamalla Suurennulasia.

Muuta Päivämääriä kohdista Ostopäivä ja Voimassaolo jos tarpeellista.

Seuraavaksi, kaksois klikkaa Arvo Alkuperäinen kenttää ja syötä lahjakortin arvo.

Jos sinun täytyy syöttää Alkuperäinen arvo ja muokata Jäljellä olevaa arvoa, tee lahjakortti loppuun ja tallenna se. Sitten palaa muokkaamaan lahjakorttia ja klikkaa Arvo Jäljellä muokatakasesi sitä.

On suositeltavaa jättää lahjakortin muistiinpanoihin huomio tulevaisuutta ajatellen miksi lahjakortti on luotu manuaalisesti.

Klikkaa lopuksi Tallenna.

Manuaalisesti lisätyt Lahjakortit eivät yhdisty talous/myynnin historiaan Phorest järjestelmässä. Jos haluat lahjakortin näkyvän Phorest talous raporttien historiassa, myy Lahjakortti normaalisti ja sitten muuta myynnin päivää.

Opi myös miten myydään ilmaisia Lahjakortteja asiakkaille, klikkaamalla tästä.