Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit määrittää uuden alennuksen ja kuinka määrittää, ketkä henkilökunnan jäsenet voivat käyttää kyseistä alennusta kassalla.

Uuden alennuksen luominen

Mene Hallinta > Asetukset > Talous > Alennukset.

Näyttökuva 2023-10-30 140538.png

Paina Lisää-painiketta aloittaaksesi uuden alennuksen luomisen.

Näyttökuva 2023-10-30 140756.png

Kirjoita alennuksen nimi Nimi-kenttään ja klikkaa sitten Laskin-painiketta asettaaksesi alennuksen summan. Voit valita, onko alennus prosentti % vai määrä €.

Näyttökuva 2023-10-30 141137.png

Kun olet syöttänyt alennussumman, paina OK ja klikkaa sitten Tallenna viimeistelläksesi uuden alennuksen.

Näyttökuva 2023-10-30 141159.png

Henkilöstön pääsy alennuksiin

Kun olet luonut uuden alennuksen, sinun on määritettävä, ketkä työntekijät voivat käyttää tätä alennusta. Tämä määräytyy pääsyoikeusasetuksissa.

Siirry kohtaan Hallinta > Pääsyoikeudet & Lisenssit ja käytä avattavaa Pääsyoikeustaso-valikkoa valitaksesi tason, jolle haluat antaa pääsyoikeuden alennukseen.
Näyttökuva 2023-10-30 141658.png

Hyödyllinen vinkki!

Jos et ole varma mikä pääsyoikeustaso on asetettu tietylle henkilöstön jäsenelle, mene Hallinta > Henkilöstö, ja klikkaa tekijän nimeä. Heidän pääsyoikeustasonsa on esillä heidän profiilissaan.

Näyttökuva 2023-10-30 142032.png

Kirjoita uuden alennuksesi nimi Etsi-kenttään, valitse uuden alennuksen valintaruutu ja paina sitten Tallenna.

Näyttökuva 2023-10-30 142417.png

Löydät alennuksia koskevat pääsyoikeusasetukset myös Osto-osiosta. Klikkaa > -nuolta laajentaaksesi Osto-osion ja laajenna sitten uudelleen Alennukset-osio nähdäksesi kaikki alennustyypit.

Näyttökuva 2023-10-30 142735.png

Alennuksen lisäys myyntiin

Kun asiakas maksaa ostoksensa, voit klikata +-symbolia lisätäksesi alennuksen myyntiin.

Näyttökuva 2023-10-30 143138.png

Kun olet klikannut pluspainiketta, voit valita oletusalennustyypit prosentteina tai määränä tai voit valita luomasi mukautetun alennuksen.

Näyttökuva 2023-10-30 143507.png