Kuinka luon uuden sarjahoidon?

Tämä artikkeli kertoo, kuinka voit luoda uuden sarjahoidon.

Sarjahoidon luominen

Mene Hallinta > Sarjahoidot ja klikkaa + Lisää aloittaaksesi.

Lisää sarjahoidon tiedot ja klikkaa OK kun olet valmis.

• Sarjahoidon nimi: Kirjoita nimi sarjahoidolle.
  • Palvelu: Valitse mihin palveluun sarjahoitosi kuuluu. Käytä suurennuslasi-kuvaketta avataksesi listan kaikista palveluista.
  • Tyyppi: Valitse joko sessions tai minutes. Sessions on määrä, jonka asiakas voi varata aikoja sarjahoidosta. Minutes mahdollistaa tietyn ajan minuutteja, joita käyttää ajanvarauksiin (käytetään yleensä esim. solariumissa).
  • Käyntikertoja: Aseta kuinka monta käyntikertaa/minuuttia asiakas saa kun hän ostaa kyseisen sarjahoidon.
  • Kokonaishinta: Kuinka paljon koko sarjahoito maksaa yhteensä.

Haluatko lisätä enemmän kuin yhden palvelun sarjahoitoosi?

Jos haluat lisätä enemmän kuin yhden palvelun luomaasi sarjahoitoon, klikkaa haluamaasi sarjahoitoa listasta ja valitse Muokkaa.

Sitten klikkaa + Lisää palvelu.

Huomio: Et voi lisätä palvelua tähän sarjahoitoon sen jälkeen kun asiakas on ostanut sen.

Huomio: Jos sinulla on useita toimipisteitä, sinulle tulee näkyviin alla oleva vaihtoehto jotta sinun ei tarvitse luoda sarjahoitoa erikseen Ketjun hakemistossa.

Jos olet aikaisemmin myynyt sarjahoidon asiakkaalle ja heillä on siitä vielä käyntejä jäljellä, voit lisätä heidät manuaalisesti Phorestiin.

Seuraavat vaiheet!

Kun olet luonut sarjahoitoja, on aika alkaa myydä niitä. Katso tästä ohje miten se tehdään.

Jos sinulla on lisättävänä sarjahoitoja joita et myynyt Phorestissa, voit lisätä ne manuaalisesti Phorestiin. Klikkaa tästä ohjeeseen.