Tämä artikkeli opastaa sinua jokaisen vaiheen läpi jotka sinun täytyy tehdä varmistaaksesi, että Phorest varausjärjestelmäsi on määritetty haluamallasi tavalla.

Video Ohje Englanniksi

Askel Askeleelta Ohje:

Palveluiden Tarkastaminen

Mene Hallinta > Palvelut, ja klikkaa palvelun nimeä jonka asetuksia haluat tarkastella ja muokata. Suosittelemme, että tarkastat seuraavat tiedot ovat oikein:

Tiedot osiossa:

• Vaikutusaika: Tarkista, että kaikki tiedot ovat oikein mukaan lukien kaikki palvelut joihin sisältyy vaikutusaika (esim. Värjäys palvelut)
  • Hinnat: Jos sinulla on hintoja jotka muuttuvat henkilökunnan mukaan, klikkaa Aseta Tasot tarkistaeksesi hinta tasot.
  • Ihotesti: Jos ihotesti on tarpeellinen palvelulle varmista, että olet asettanut tämän kyllä kohtaan.

Online & Sovellus osiossa:

• Lisätiedot: Aseta kuvaus palvelulle tässä osiossa, mukaan lukien tiedot palvelusta ja mitä se tarjoaa.
  • Näytä Nettiajanvarauksessa: Aseta kohtaan Kyllä jos haluat tämän palvelun olevan varattavissa netissä tai jos et halua, aseta kohtaan Ei
  • Näytä "Alk": Asettaman tämän kohtaan kyllä netissä varattavien hintojen eteen tulee sana "Alk". Jos sinulla on Hinta luokat asetus käytössä palvelulle, tämä tulee käyttöön automaattisesti.

Henkilökunnan tarkastelu

Mene Hallinta > Henkilöstö ja klikkaa henkilöstön jäsenen nimeä muokataksesi heidän profiiliaan ja asetuksia.

• Käytä +Lisää kuva painiketta näytön ylhäältä lisätäksesi profiilikuva.
  • Klikkaa Asetukset vasemmalta, ja valitse haluatko työntekijän näkyviin vai piilotetuksi Online Varauksista kohdasta Näytä ajanvarauskalenterissa
  • Klikkaa Online profiili lisätäksesi lyhyt kuvaus työntekijästä.

Resources tarkastelu (Huoneet & Laitteet).

Huoneet ja Laitteet osiosta voi luoda ja käyttää välttääkseen päällekkäis varauksia, kun sinulla rajattu määrä huoneita/laitteita joita voit käyttää palveluun yhdellä kertaa.

Lisää tietoa Huoneiden ja Laitteiden luomisesta, katso tämä ohje.

Asetusten tarkastelu (Peruutusaika, ihotesti periodi yms.)

Voit muokata varaus välejäsi, perutuusaikoja, varoitusaikoja ja monia muita asetuksia Online asetukset osiosta.

Mene Hallinta > Asetukset > Online > Ajanvaraussäännöt.

Lisää tietoa verkkovaraus asetuksista, katso tämä ohje.

Räätälöi Online Varauksien Ulkomuoto

Voit räätälöidä Online Varauksien ulkonäköä Brändin värillä ja Varaa Nyt painikkeella.

Mene Hallinta > Asetukset >  Online > Nettiajanvaraus

Voit ottaa myös käyttöön Ilmoitustaulu osion, lisätäksesi pysyvän viestin ajanvaraus sivusi ylä näyttöön.

Ajanvarauksen lisääminen verkkosivuille

Katso tämä ohje oppiaksesi miten lisätä Phorest Verkkoajanvaraus nettisivuillesi.

Linkitä Facebook & Instagram Sivusi

Katso tämä ohje oppiaksesi miten lisätä Phorest Verkkoajanvaraus Facebook ja Instagram sivuillesi.

Verkkovarausten Markkinointi

Voit käyttää Phorestin markkonointi osiosta mainostaaksesi verkkoajanvarauksiasi. Tutustu tähän ohjeeseen oppiaksesi miten lähettää markkinointi sähköposteja asiakkaillesi.

Verkkovaraus Koulutus

"Online Ajanvaraus - Nettisivut ja Facebook" kurssi Phorest Akatemiassa kertoo sinulle kaiken tarvittavan tiedon Yrityksesi verkkoajanvarauksista, ajanvaraus säännöistä ja ajanvarauksista Facebookissa. Pääset Phorest Akatemiaan Phorest järjestelmästäsi kohdasta Hallinta - Koulutus tai täältä.