Miten tarkastelen peruutetun, poistetun tai toiseen päivään siirretyn ajanvarauksen tapahtumahistoriaa?

Tässä artikkelissa näytetään, kuinka voit nähdä mitä muutoksia ajanvaraukseen on tehty sen jälkeen, kun se on peruutettu, poistettu tai siirretty toiselle päivälle, käyttämällä Jälki-ominaisuutta.

Siirry ajanvarauskalenteriin ja siirry päivämäärään, jossa ajanvaraus oli aiemmin.

Kaksoisklikkaa tyhjää kohtaa minkä tahansa henkilön sarakkeessa ikään kuin olisit luomassa ajanvarausta.

Etsi ja valitse asiakas, ja ennen palvelun valitsemista klikkaa Valinnat-painiketta > Klikkaa Jälki nähdäksesi tiedot kaikista kyseisen asiakkaan ajanvarauksista kyseisenä päivänä.

Raportit peruutetuista ja poistetuista ajanvarauksista

Voit myös käyttää seuraavia raportteja saadaksesi täydellisen luettelon peruutetuista tai poistetuista ajanvarauksista tietyllä aikavälillä: