Kuinka palautan lahjakortin?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit tehdä palautuksen lahjakortista asiakkaalle.

Mene Hallinta > Kassa, sitten käytä näytön ylhäällä olevia suodattimia apuna löytääksesi haluamasi lahjakortti myynti.

Klikkaa myyntiä kerran, sitten klikkaa Palautus painiketta.

Huomio: Jos lahjakortti on myyty verkossa, käytä Kumoa painiketta Palautuksen sijaan. Raha palautuu asiakkaalle 3-7 arkipäivän sisällä.

Valitse työntekijä joka suorittaa palautuksen, sitten klikkaa Lahjakortit > Lisää arvoa > Kaksois klikkaa asiakkaan lahjakorttia

Lisää lahjakortille arvoa näytöllä, syötä haluamasi palautettava summa ja varmista, että klikkaat - painiketta muuttaaksesi tämä summa palautettavaksi, sitten klikkaa OK.

Huomio: On tärkeää klikata - painiketta sen jälkeen kun on lisännyt summan. Jos et klikkaa - painiketta, lisäät asiakkaan lahjakortille lisää arvoa.

Viimeistele tapahtuma klikkaamalla Maksa, sitten valitse maksutapa johon palautus halutaan suorittaa ja lopuksi klikkaa vielä Maksa

Huomio: Jos myyt lahjakortin alennuksella et voi tehdä palautusta näillä ohjeilla. Alennettua Lahjakorttia ei voi palauttaa.