Kuinka yhdistän palvelun huoneeseen tai laitteeseen?

Tämä artikkeli kertoo, kuinka voit yhdistää palvelun huoneeseen tai laitteeseen niin, että palvelun varauksen yhteydessä varataan myös kyseinen huone tai laite.

Ensimmäiset askeleet!

Jos et ole sitä vielä tehnyt, sinun täytyy ensin luoda huoneet tai laitteet ennen kuin voit määrittää niille palveluita. Klikkaa tästä ohjeeseen, miten se tehdään.

Yhden toimipisteen opas

Mene Hallinta > Palvelut, ja klikkaa palvelun nimeä jolle haluat määrittää huoneen tai laitteen.

Klikkaa Tilat ja tee haluamasi määritykset Huoneet ja/tai Laitteet -osioissa. Kun olet valmis, klikkaa Tallenna

Usean toimipisteen opas

Mene Hallinta > Palvelut, ja klikkaa palvelun nimeä jolle haluat määrittää huoneet tai laitteet.

Klikkaa Toimipisteet-välilehteä, ja klikkaa toimipisteen nimeä jossa haluat määrittää huoneita/laitteita.

Klikkaa Tilat ja määritä haluamasi Huoneet ja/tai Laitteet. Kun olet valmis, klikkaa Tallenna

Jos sinulla on palvelukategoria jonka haluat määrittää huoneisiin tai laitteisiin, voit nopeuttaa prosessia määrittämällä kokonaisen Palvelukategorian kerralla. Klikkaa tästä ohjeeseen miten voit määrittää Palvelukategorian huoneisiin tai laitteisiin.

Huomio: Jos olet määrittänyt Palvelukategorian huoneelle/laitteelle ja määrität yksittäisen palvelun kyseisestä kategoriasta toiseen huoneeseen/laitteeseen, tämä yksittäinen määritys ohittaa kategoriamäärityksen mutta vain tämän palvelun osalta. Kaikki muut palvelut palvelukategoriassa noudattavat niille määritettyä kategoria määritystä (ellei niitä ole määritetty palvelutasolla).