Miten saan Osastot näkyviin Ajanvarauskalenteri näytölle?

Tämä artikkeli kertoo kuinka ottaa käyttöön Osastot Välilehti asetus, jotta Osastot välilehti tulee näkyviin Ajanvarauskalenteriin.

Ensimmäiset askeleet!

Sinun on ensin määritettävä Osastot ennen kuin osastot näkyvät ajanvarauskalenterissa. Jos et ole vielä määrittänyt Osastoja, klikkaa tästä päästäksesi ohjeeseen miten se tehdään.

Mene Hallinta > Asetukset, valitse sivupalkista Ajanvarausasetukset osio.

Klikkaa Näytä lisäasetukset, muuta Osastot asetus kohtaan Kyllä ja lopuksi klikkaa Tallenna.