Tässä artikkelissa käsitellään joitain yleisiä kysymyksiä, joita sinulla saattaa olla laskustasi.

Miksi laskuni on normaalia suurempi tässä kuussa?

Jos lasku näyttää olevan korkeampi tässä kuussa, se voi johtua:

• Useampia lähetettyjä tekstiviestejä viime kuussa
  • Pakettihinnan päivittäminen
  • Yritysneuvojan kanssa tekemäsi tilaukset

Kuinka voin tarkastella ja ladata laskujani?

Voin ladata minkä tahansa Phorest-laskusi käyttämällä Phorest-laskutusportaalia. Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja.

En muista lähettäneeni niin montaa tekstiviestiä.

Voit tarkistaa lähetetyt tekstiviestit Phorestin Markkinointi-osiosta. Tarkistettavat asiat ovat:

• Muistutukset
  • Vahvistukset
  • No-Shows
  • Rebook SMS
  • Arviot

Muista myös tarkistaa kampanjahistoriastasi mahdolliset lähettämäsi markkinointitekstiviestit.

Voit aina olla yhteydessä Phorestin tukeen, jos haluat käydä läpi viime kuussa lähettämäsi tekstiviestit.

Miksi minulta veloitetaan maksueriä?

Sinulta voidaan veloittaa maksueriä seuraavista:

• Äskettäin ostetut lahjakortit tai kanta-asiakaskortit
  • Maksurästit tililläsi

Voit tarkistaa nämä erät milloin tahansa siirtymällä kohtaan Hallinta > Yritys > Laskutus

Olethan yhteydessä osoitteeseen tuki@phorest.fi, jos sinulla on kysyttävää.