Kuinka luon henkilöstölle provision?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit luoda henkilöstöllesi Provisioita Palveluihin ja Tuotteisiin.

Askel askeleelta ohje

Provisiojärjestelmä

Luodaksesi uuden provisiojärjestelmän, mene Hallinta > Provisio

Täällä näet listan olemassa olevista provisioista, jos niitä on.

Luodaksesi uuden, klikkaa Lisää. (Jos haluat muokata olemassa olevia provisioprosentteja, tuplaklikkaa haluamaasi provisiota.)

Anna provisiolle nimi kohdassa Provision nimi. Provision nimi on vain viite jotta tiedät minkä provisiojärjestelmän olet lisäämässä henkilöstön jäsenelle. Voit tarvittaessa muokata tätä myöhemmin.

Seuraavaksi käytä Palveluiden oletusprovisio ja/tai Tuotteiden oletusprovisio valikkoa lisätäksesi provisio prosentin kaikkiin Palvelukaterogioihin ja/tai Tuotekategorioihin

Jos haluat asettaa eri provisiojärjestelmän eri Palvelukategoihin tai Tuotekategorioihin tai sinulla on eri provisiojärjestelmä yksittäisille Palveluille tai Tuotteille, voit klikata haluamasi osion kohdasta muokataksesi sitä yksilöllisesti.

Tavoiteperusteinen / Porrastettu Provisiojärjestelmä

Voit luoda tavoitetasoja jolloin henkilöstö ansaitsee enemmän provisiota kun he ovat ylittäneet tietyn myynti tavoitteen. Käyttämällä + painiketta voit rakentaa provisio rakennettasi.

Alla olevassa esimerkki rakenteessa henkilöstön jäsen ei alkaisi tienaamaan provisiota ennen kuin hän ylittäisi 300€ palvelumyynneissä. Kun hän ylittäisi 300€ palvelumyynneissä, hän alkaisi tienata 7% kaikesta myynnistä 300€ ja 700€ välillä. Sitten kun hän ylittäisi 700€, hän alkaisi tienata 12% provisiota kaikesta myynnistä.

Kun olet luonut provisio rakenteen, klikkaa Tallenna kun olet valmis.

Seuraavat vaiheet!

Kun olet luonut kaikki tarpeelliset provisio rakenteet, sinun täytyy määrittää rakenteita henkilöstön jäsenille. Klikkaa tästä ohjeeseen kuinka määrittää provisio rakenne henkilöstön jäsenelle.