Kuinka voin lisätä Henkilöstön jäsenen toiseen toimipisteeseen?

Tämä artikkeli kertoo, miten voit lisätä olemassa olevia henkilöstön jäseniä yhdestä toimipisteestä yrityksesi muihin toimipisteisiin.

Jos yritykselläsi on useita toimipisteitä, Henkilöstökirjastosta Ketkujukirjasto antaa sinun hallita koko yrityksesi henkilöstöä yhdessä yksinkertaisessa näytössä. Aloitus:

Valitse Hallinta > Ketjun hakemisto > Henkilöstö

Täällä näet luettelon kaikista yrityksesi toimipisteiden henkilökunnan jäsenistä, heidän henkilökohtaiset tietonsa sekä toimipisteen tai toimipisteet joissa he tällä hetkellä ovat aktiivisia.
Jos haluat lisätä Henkilöstön Jäsenen / edustajat toiseen toimipisteeseen, yksinkertaisesti klikkaa heidän nimeä joka avaa henkilöstöprofiilin > Valitsee Toimipisteet näytön ylhäältä, sitten Töissä kohdasta vaihda vaihtoehto kohtaan Kyllä lisätäksesi heidät toimipisteeseen.

Tämän jälkeen sinua pyydetään määrittämään joitain lisäasetuksia tarkentaakseen onko tämä henkilökunnan jäsen käytettävissä online varauksia varten, näkyykö hän varauskalenterissa ja/tai näkyykö hän Osto näytössä (jotta myynti voidaan käsitellä heidän nimellään)

Huomio: Nämä lisäasetukset ovat toimipiste kohtaisia, mikä tarkoittaa, että sinulla voi olla eri asetukset eri toimipisteille.