Lisää videokonsultaatiot työntekijöille

Mene nyt Hallinnan Henkilöstö osioon, merkitsemään ketkä tekevät ja ketkä eivät tee videokonsultaatioita. Klikkaa tekijän nimeä ja mene hänen tiedoissaan Palvelut välilehdelle.

Jos et näe videokonsultaatiokategoriaasi listattuna tekijän palveluissa, klikkaa +Lisää kategoria ja lisää videokonsultaatiokategoria sieltä.

Sen jälkeen mene Videopuheluihin, sieltä löydät paikan johon voit laittaa tekijän oman videolinkin. Voit kopioida esimerkiksi Zoom-, Google Meet- tai Skype-linkin ja liittää sen tekijän tietoihin. Kun olet lisännyt linkin, paina Tallenna.

HUOM: Turvallisuuden vuoksi suosittelemme lisäämään jokaiselle tekijälle, joka videokonsultaatioita tekee, oman uniikin linkin. Tutustuthan valitsemasi videokokouspalvelun hinnoittelu- ja turvallisuustoimintoihin.