Kuinka aikatauluttaa jaettu työvuoro?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit aikatauluttaa jaetun työvuoron työntekijälle yhdessä paikassa.

Ohje Askel Askeleelta

Mene Hallinta > Vuorolistat. Valitse Henkilöstön jäsen joka työskentelee jaetun työvuoron. Tupla klikkaa nimeä.

Klikkaa Lisää vuoro painiketta.

Valikko vaihtoehdoilla, aseta työntekijälle haluamasi kellon ajat työvuorolle. Klikkaa lopuksi Tallenna

Työvuoro tulee näkyviin Vuorolistalle niinkuin esimerkki kuvassa alhaalla.

Henkilökunnan jäsenen sarake Ajanvaraukset kalenterissa tulee näkyviin niinkuin esimerkki kuvassa alhaalla.

Jos haluat oppia lisää tämän kaltaisista aiheista Phorest-järjestelmässäsi, ilmoittaudu henkilöstörekisterikurssillemme Phorest Akatemiassa - verkko-, on-demand- ja on-the-go-oppiminen kiireiselle salonki-ammattilaiselle.