Kuinka asetan palveluille eri hinnat henkilöstökategorioiden mukaan?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit asettaa eri työntekijöille eri hintoja palveluihin.

Mene Hallinta > Palvelut ja avaa haluamasi palvelu klikkaamalla sen nimeä.

Seuraavaksi klikkaa Hinnat per henkilöstökategoria kohdasta Aseta tasot.

Palvelu hinnat.png

Useita toimipisteitä Phorestissa?

Jos sinulla on useita toimipisteitä Phorestissa ja haluat muuttaa hintoja vain yhdessä toimipisteessä, klikkaa Toimipisteet-välilehteä > klikkaa haluamasi toimipisteen nimeä > valitse Aseta tasot.

Syötä hinta jokaiseen haluamaasi kohtaan ja paina Valmis. Kaikki kohdat joihin et lisää hintaa menevät automaattisesti palvelun oletushinnan mukaan.

Palvelut hintakategoriat.png

Henkilöstökategorian tarkistus ja muuttaminen

Jos et ole varma mikä henkilöstökategoria tekijällä on, mene Hallinta > Henkilöstö. Henkilöstökategoria on listattu Kategoria-kohdan alla.

Henkilöstö kategoriat.png

Jos haluat muuttaa henkilöstökategoriaa, klikkaa kategoriaa haluamasi tekijän kohdalla ja valitse uusi kategoria.

Henkilöstö kategorian vaihto.png

Tarvitsetko uuden henkilöstökategorian?

Klikkaa tästä päästäksesi ohjeeseen miten luoda uusi henkilöstökategoria.

Hintojen näkyvyys nettiajanvarauksessa

Esimerkki: Opiskelijan tekemän palvelun hinnaksi on asetettu 50€ ja Harjoittelijan hinnaksi 60€. Palvelun oletushinta on 70€, joka pätee muihin henkilöstökategorioihin.

Henkilöstö hinnat esimerkki.png

Yllä olevan esimerkin mukaan hinnat näyttävät nettiajanvarauksessa tältä:

Henkilöstö hinnat esimerkki OB.png