Miten avaan Ajanvarauskalenterin varauksille päivänä jolloin yritys on normaalisti kiinni?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit luoda poikkeus aukioloaikoja, ja kuinka voit saada ajanvarauksia päivälle/ajalle jolloin toimipisteesi olisi normaalisti kiinni.

Kuten kaikissa yrityksissä, on tiettyjä poikkeuksia joita täytyy tehdä aukioloaikoihin esim. pyhäpäiviksi ja yksityis tapahtumiin. Phorestilla voit yksinkertaisesti luoda poikkeuksia yrityksesi aukioloaikoihin. Nämä poikkeukset voivat olla aikoja jolloin haluat olla auki päivänä jolloin normaalisti olisit kiinni tai toisinpäin.

Askel Askeleelta Ohje

Mene Hallinta > Asetukset > Aukioloajat, sitten klikkaa Lisää painiketta Poikkeukset kohdasta.

Seuraavaksi, valitse päivämäärä jolloin haluat tehdä kyseisen poikkeuksen, valitse onko toimipiste auki vai kiinni ja jos valitset auki kohtaan Kyllä - Aseta aukeamis ja sulkemis aika. Lopuksi klikkaa Tallenna.

Huomio: Jos haluat sulkea päivän jolloin olisit normaalisti auki (esim. Uudenvuoden aatto), aseta Auki asetus kohtaan Ei ja klikkaa Tallenna

Nyt päivämäärä on asetettu Poikkeukset listalle. Jos haluat muokata/poistaa poikkeus päivän, klikkaa sitä ja tee haluamasi muutokset.

Huomio: Jos avaat salonkisi päivänä jolloin olisit normaalisti kiinni, sinun täytyy varmistaa, että olet aikatauluttanut työntekijöitä töihin sille päivälle ennen kuin varauksia voi tehdä kalenteriin. Lisää tietoa kuinka aikatauluttaa henkilöstöä, klikkaa tästä.