Kuinka muuttaa henkilöstösarakkeiden järjestystä?

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit muuttaa Ajanvaraukset-näytön henkilöstösarakkeiden järjestystä.

Voit muuttaa henkilöstön jäsenten järjestystä ajanvarausnäytössä klikkaamalla ja pitämällä hiiren painiketta painettuna työntekijän nimen päällä ja vetämällä sitten vasemmalle tai oikealle haluamaasi paikkaan.

Etkö näe kaikkia henkilöstön jäseniä?

Oletusarvoisesti Ajanvaraukset-näytössä näkyy vain henkilökunta, jonka on määrä työskennellä katselemanasi päivänä.

Voit tarkastella koko henkilöstöä klikkaamalla Näytä kaikki -painiketta, jolloin kaikki henkilöstösarakkeet tulevat näkyviin. Voit sitten järjestää kaikki sarakkeet uudelleen haluamallasi tavalla.

Näyttökuva 2023-10-19 104823.png