Mitä eroa on asiakasmuistiinpanoissa ja ajanvarauksen muistiinpanoissa?

Tässä artikkelissa selitetään ero asiakasmuistiinpanojen sekä nykyisen ja menneiden ajanvarausten muistiinpanojen välillä.

Asiakasmuistiinpanot

Kirjoita yleisiä muistiinpanoja tietystä asiakkaasta, kuten kahvimieltymykset, harrastukset tai keskusteluaiheet.

Valitse ajanvaraus kalenterista > Klikkaa Muistiinpanot-painiketta > Avaa Asiakasmuistiinpanot-välilehti tarkastellaksesi ja päivittääksesi tekstiä.

Vaihtoehtoisesti voit avata ajanvarauksen ja klikata Katso ja muokkaa -painiketta Asiakasmuistiinpanot-osiosta.

Muistiinpanoihin pääsee myös asiakaskohtaisesti menemällä kohtaan Asiakkaat > Etsi ja avaa asiakaskortti > Perustiedot > Asiakasmuistiinpanot.

Ajanvarauksen muistiinpanot

Kirjoita muistiinpanoja asiakkaan pyyntöjen tarkentamiseksi nykyisiin ajanvarauksiin, kuten käytetyt värikaavat ja tyylit, mieltymykset sekä syyt no show -tilanteisiin tai peruutuksiin.

Valitse ajanvaraus kalenterista > Klikkaa Muistiinpanot-painiketta > Avaa Ajanvarauksen muistiinpanot -välilehti tarkastellaksesi ja päivittääksesi tekstiä.

Nykyisten ja menneiden ajanvarausten muistiinpanot

Nykyisten ajanvarausten muistiinpanot näkyvät myöhemmin Aiempien ajanvarauksen muistiinpanot -osiossa, sisältäen päivämääräleiman ajanvarauksen viitteenä.

Yhteensä kymmenen ajanvarauksen muistiinpanoa näytetään. Jos nykyisiä ajanvarauksen muistiinpanoja on, ne näytetään yhdessä yhdeksän menneen ajanvarauksen muistiinpanon kanssa. Jos nykyisiä muistiinpanoja ei ole, näytetään kymmenen menneen ajanvarauksen muistiinpanot.

Voit asettaa asiakasasetukset korostamaan ajanvarauksen muistiinpanoja ja/tai asiakasmuistiinpanoja meripihkavärillä.

Muistiinpanoihin pääsee myös asiakaskohtaisesti menemällä kohtaan Asiakkaat > Etsi ja avaa asiakaskortti > Varaushistoria > Avaa ajanvaraus > Katso muistiinpanoja Yhteenveto-osiosta.