Kuinka voi kopioida/siirtää yhden tai useamman ajanvarauksen käyttäen leikepöytä painiketta.

Kuinka voi kopioida/siirtää yhden tai useamman ajanvarauksen käyttäen leikepöytä painiketta.

• Jos haluat siirtää yhden ajanvarauksen: Klikkaa ajanvarausta kerran.
  • Jos haluat siirtää useamman ajanvarauksen: Pidä näppäimistön Shift painiketta (ctrl painikkeen yläpuolella oleva nuoli) painettuna ja valitse useampi ajanvaraus.

Klikkaa Leikepöytä painiketta näytön oikeasta reunasta. Painike muuttuu oranssiksi kun sinne on tallennettu jotain.

Siirry nyt päivään johon haluat siirtää ajanvaraukset ja valitse jokin vapaa aika ajanvarausnäkymästä.Paina sen jälkeen uudestaan oikeassa reunassa olevaa oranssia Leikepöytä painiketta. Ruudulle ilmestyy seuraavanlainen ikkuna.

Voit kopioida tai siirtää ajanvarauksia painamalla joko Kopioi tai Siirrä painiketta. Jos haluat kopioida tai siirtää vain yhden ajan, voit poistaa muut painamalla punaista ruksia ajanvarauksen vieressä.Valitut ajanvaraukset tulevat valitsemaasi kohtaan. Voit tarvittaessa siirrellä niiden paikkaa ajanvarausnäkymässä.