Ajanvarauksen peruuttaminen ja poistaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit peruuttaa tai poistaa ajanvarauksen ajanvarausnäkymästä.

Valitse ajanvaraus, jonka haluat poistaa, ja klikkaa Poista-painiketta.

Valitse yksi seuraavista vaihtoehdoista avautuvassa ponnahdusikkunassa:

• Poista: Tämä poistaa ajanvarauksen suoraan.
  • Peruuta varaus: Tämä poistaa ajanvarauksen asiakkaan peruutuksena. Kun valitset tämän vaihtoehdon, sinua pyydetään syöttämään peruutuksen syy ja vahvistamaan peruutus.

Jos ajanvaraus on osa sarjahoitoa tai toistuvaa ajanvarausta, sinulle ilmestyy kehotus, jossa kysytään haluatko peruuttaa vain tämän ajanvarauksen vai kaikki tulevat ajanvaraukset.

Ajanvaraus on jo maksettu?

Jos ajanvaraus on jo maksettu, sinun täytyy ensin peruuttaa myynti ennen kuin voit poistaa ajanvarauksen.

Siirry kohtaan Hallinta > Kassa > Valitse myynti ja klikkaa Mitätöi tai Palautus -painiketta.

Jos ajanvarauksesta on maksettu ennakkomaksu PhorestPayn kautta, se palautetaan automaattisesti yhdessä muiden PhorestPay-maksujen kanssa, jotka liittyvät tähän ajanvaraukseen.

Huom. Jos haluat poistaa ajanvarauksen puhelimella, löydät siihen ohjeen täältä: Phorest Go -ohjeet