Kuinka varaan ajan asiakkaan varaushistoriasta?

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit luoda varauksen asiakkaalle aiempien varausten perusteella.

Aloita varauksen luominen klikkaamalla tyhjää kohtaa ajanvarauskalenterissasi.

Etsi ja valitse asiakas. Paina sitten Asiakaskortti-painiketta.

Voit tarkastella asiakkaan aikaisempia varauksia kohdassa Varaushistoria.

Valitse ajanvaraus, jonka haluat varata uudelleen.

Valitse palvelu, jonka haluat lisätä uuteen varaukseen > Klikkaa Varaa uudelleen -painiketta.

Valitse kalenterista aika uudelle varaukselle ja paina Valmis lopettaaksesi.